Notícies

Espais d'aprenentatge

Aquest segon trimestre, els nens i nenes de segon cicle d' Educació Infantil hem començat un nou projecte: els espais d' aprenentatge.

Cada dimarts i dijous a la tarda, ens organitzem en tres grups de diferents edats i escollim l' espai on volem anar.

Els tres espais que tenim són: toca-toca, digui-digui i fem i desfem.

TOCA-TOCA. Aquest és l' espai artístic on ens podem expressar mitjançant la pintura. Ens agrupem segons els nostres interessos; hi ha un grup que fa pintura, un altre decora pasta de sopa per fer collarets, uns altres dibuixem a les pissarres tant amb guixos com amb retoladors i també hi ha un grup que s' expressa lliurement amb ceres i retoladors.

DIGUI-DIGUI. Aquest és l' espai de joc simbòlic. Aquí podem expressar i desenvolupar la nostra imaginació i creativitat. Hi ha un racó de titelles, un de disfresses, un de contes, un de cuineta, un altre de telèfons i un de sorra per poder reproduir grafismes.

FEM I DESFEM. Aquest és un espai per explorar, crear, manipular, experimentar i construir amb diferents tipus de materials. Hi ha un racó per manipular amb farina i diferents materials, un altre amb sorra, un racó de construccions i un amb imants.  També tenim la tauleta de llum, on juguem i composem amb diferents materials i així ens podem expressar a través del món màgic de la llum. Per últim tenim un espai anomenat "mans-manetes" per treballar la psicomotricitat fina.

És un projecte molt motivador on aprenem i ens ho passem molt bé tots junts.