Notícies

Celebració del dia del pare i l'avi

A la llar d’infants hem commemorat el dia del pare amb la tradicional Festa del Pare i l’Avi, on pare, avi, padrí i tiet de cada infant hi eren tots convidats.

Així doncs, dimecres 21 de març a les 16h de la tarda hem celebrat aquesta bonica festa on han estat els propis pares, com cada any, els que han organitzat les activitats d’aquesta diada tan familiar.

En aquesta ocasió un grup de pares es van coordinar i el resultat ha estat excel·lent!

El pare de l’Abel, que ensinistra àligues, ha fet una espectacular exhibició tot deixant bocabadats a grans i petits. Seguidament cada infant assistent, juntament amb el seu pare i/o avi, han pogut exercir d’ensinistradors i han pogut interactuar amb l’àliga tot seguint les indicacions del pare de l’Abel.

Mentre es realitzava l’activitat, el pare del Marc feia fotos de cada infant junt amb el seu pare i amb l’àliga al braç del seu pare per a què el pare del Roger pogués estampar aquestes imatges en una samarreta per a cada infant. Un record realment preciós!

La festa ha acabat al pati de la llar d’infants on pares i fills, i avis i néts, han fet un dibuix ben bonic entre tots per prendre cap a casa.

Ha estat una festa genial on petits i grans han gaudit d’allò més, i on els infants han passat una agradable festa amb els seus pares en el seu dia.

Gràcies a tots els pares i familiars per la organització i participació en aquesta agradable vetllada!