Notícies

PARTICIPEM DEL FESTIVAL "EL VI FA SANG"

El passat divendres dia 6 d'abril els alumnes de 5è, en motiu del 4t Festival Internacional de novel·la criminal en català, vam participar en una de les activitats programades per aquest acte.

L'activitat va consistir en fer una gimcana per veure els aparadors d'aquells establiments que ambientaven un dels llibres que s'hi exposaven.

Durant l'itinerari, la Núria, la bibliotecària, va ser la nostra guia i ens va explicar l'argument de cadascuna de les novel·les. Per part nostra havíem de localitzar les diverses armes del crim i els dos aparadors que tenien amagats el logotip de la biblioteca. En acabar el recorregut ens vam dirigir ca a la biblioteca. Un cop allà, vam omplir una butlleta amb el títol dels llibres exposats, els seus autors/es i l'arma del crim. Aquesta butlleta ens permetrà aconseguir un premi de 40 euros per material escolar si dotze de nosaltres l'entreguem, ben complimentada, abans del dia 13.

Aprofitem aquest escrit per donar les gràcies a la Núria per ser la nostra guia i fer de la gimcana una activitat dinàmica i molt interessant; així com també per felicitar als propietaris de les diferents botigues per com han guarnit els seus aparadors.